Miten voin liittää Sociaalisen Median linkit Email-allekirjoitukseeni?

Julkaistu 10 joulukuun, 2010 | Kirjoittanut Internet-Palvelut.fi | Kategoria(t): Hakukone optimointi, Internet Palvelut, RSS, SEO, WiseStamp
Avainsanat:, , , , ,

Miksi lisätä Sosiaalisen Median linkit omaan sähköposti allekirjoitukseen?

Montako sähköpostia lähetät päivittäin? Miksi et käyttäisi tätä mahdollisuutena lisätä nettisivujesi, blogisi ja Sosiaalisen Median linkitystä! Tietävätkö kaikki kontaktisi blogistasi, Facebook sivuistasi, Twitter, Lindkedin sivuistasi? Ei varmasti! Helppo tapa lisätä linkitystäsi on personoitu Sähköposti allekirjoitus.

Miten lisään Sociaalisen Median linkit sähköposti allekirjoitukseeni?

Monet sähköpostiohjelmat mahdollistavat oman sähköposti allekirjoituksen luomisen. Usein kuitenkin ei ole helppoa lisätä kaikkia Sociaalisen Median linkkkejä kuvien kanssa sähköposti allekirjoitukseen. Kaikissa sähköposti ohjelmissa ei pysty muokkaamaan allekirjoitusta html-muodossa (koodin editointi tila). Miten toimia silloin?

WiseStamp – Mikä se on?

WiseStamp on selain (browser)  add-on eli lisäosa/liitännäinen. WiseStamp:in avulla voit lisätä sähköposti allekirjoituksesi Sosiaalisen Median ikonien ja linkkien kanssa. WiseStamp on saatavilla sekä Firefox, Chrome ja Safari selaimille. WiseStamp on ilmainen liitännäinen ja voit ladata sen koneellesi tästä osoitteesta: http://www.wisestamp.com/

Miten käyttää WiseStamp liitännäistä?Create your own WiseStamp signature

Lataa WiseStamp liitännäinen koneellesi (suositellaan Firefox :in käyttöä). Etsi pieni WiseStamp merkki selaimeltasi (Firefox:ssa se löytyy oikeasta ala-kulmasta). Klikkaa WiseStamp merkkiä avataksesi liitännäisen. Luo oma business ja personal (henkilökohtainen) allekirjoitus ensin. On hyvä aloittaa tekemällä taulukko (Table) jossa on kaksi kolumnia (yksi kuvalle ja yksi muille tiedoille).

Kun olet lisännyt Logon (painamalla puunkuvaa ja etsimällä logon omalta koneeltasi)  ja perustiedot allekirjoitukseesi, on aika lisätä Sosiaalisen Median tiedot. Aloita Social Icons”välilehdeltä. Valitse haluamasi Sosiaalinen Media yksi kerrallaan (Facebook, Twitter, WordPress, Blogger, Linkedin jne.) ja täytä ikonin viereiseen kenttään URL-linkki omaan kyseisen palvelun sivullesi. Poista kaikki ylimääräiset ikonit listasta painamalla ruksia rivin oikeassa reunassa.

How to make your Social Media Email-signature

Seuraava askel on lisätä sopivat Email Apps. Email Apps ovat RSS syötteitä (viimeisimmät uutiset) omista Sosiaalisen Median sivuilta. Voit esimerkiksi lisätä RSS syötteet veemeisimmistä Blogi kirjoituksistasi allekirjoitukseesi automaattisesti käyttämällä Email Apps toimintoa. Klikkaa oranssia RSS merkkiä Email Apps välilehdellä, sitten klikkaa ADD painiketta (LISÄÄ) ja lisää RSS syötteen URL osoite (ei siis sivun URL osoitetta vaan RSS Syötteen osoite). Muuta RSS Title (Otsikko) esim. ”Lue viimeisin Blogi kirjoitukseni:”.

IM Icons välilehdeltä voit lisätä Skype, Messenger nimesi allekirjoitukseesi. Design Tab välilehdellä voit lisätä raamit ja harmaan taustan allekirjoituksellesi. Kun olet valmis muista painata Apply painiketta (Tallennus) ja Preview näppäimellä näet miltä allekirjoituksesi näyttää. Mene lopuksi Settings (Asetukset) sivulle (linkki liitännäisen yläosassa vasemmalla). Ota pois valita ”Keep the WiseStamp credit in the Signature” valitan (muista kuitenkin kertoa WiseStamp liitännäisestä esim. Facebook sivuillasi).  Jos olet tyytyväinen allekirjoitukseen paina lopuksi OK.

Miten lisään  Allekirjoituksen sähköposteiheni?

Avaa uusi sähköposti, klikkaa oikeaa hiiripainiketta sähköpostin kirjoitustilassa. Valitse ”Insert signature” ja valitse haluamasi allekirjoitus. Allekirjoituksen pitäisi ilmestyä sähköpostisi kirjoituskenttään. On hyvä ottaa tavaksi lisätä sähköposti allekirjoitus ensin ennen muun viestin kirjoittamista

WiseStamp Malleja

Tässä muutamia malleja WiseStamp allekirjoituksista! Toivottavasti saat niistä ideoita omaan allekirjoitukseesi!

http://wisestamp.com/goodies/category/signature-examples/

Luo oma sähköpostiallekirjoituksesi jo tänään ja ”Connect with people”!

Internet-Palvelut.fi SM Oy

Anne Mattila

Internet-Palvelut.fi SM Oy

www.internet-palvelut.fi

 

Puh: +358 (0)20 – 7940 270

My profiles: FacebookLinkedInTwitterWordPressWordPressBlog RSS
Contact me: Skype/ sales.internet-content.org
Our latest blog post: Miten voin helposti seurata asioita Internetissä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s