Top 5 syytä valita Joomla Sisällönhallinta Järjestelmä!

Julkaistu 2 elokuun, 2011 | Kirjoittanut Internet-Palvelut.fi | Kategoria(t): Internet Palvelut, Joomla, Joomla Lisäosat, Open Source, Sisällönhallinta
Avainsanat:, , , , ,

Tulisiko sinun tehdä html-koodatut nettisivut?Onko sinulla vanhanaikaiset html-koodatut nettisivut? Oletko väsynyt pyytämään Web-suunnitelijaasi tekemään muutoksia Internet nettisivuillesi? Etkö pysty tekemään muutoksia nettisivuillesi itse? Onko web-suunnittelijasi ehkä kiireinen eikä ehdi tekemään tekemiäsi muutoksia ajoissa vaan joudut odottamaan muutosten tekoa nettisivuillesi? Ja erityisesti, oletko väsynyt maksamaan laskuja joita web-suunnittelija lähettää kun hän on tehnyt muutokset nettisivuillesi? Tai oletko ehkä avaamassa uusia nettisivuja Internettiin? Jos vastaan KYLLÄ yhteenkään näistä kysymyksisä niin tämä artikkeli on sinulle!

Miksi ei valita html-koodattua nettisivustoa?

Ero vanhanaikaisten html-koodattujen nettisivujen ja Sisällönhallinta Järjestelmän (CSM) välillä on se että CMS:n avulla pystyt editoimaan ja lisäämään aineistoa Internet Nettisivuillesi ilman että osaat html-koodia. Vaikka varmasti vielä löytyy niitä, jotka kannattavat nettisivujen tekoa alusta loppuun koodattuna, tuo tapa on auttamattomasti vanhentunut! Miksi? Vie enemmän aikaa ja rahaa koodata kaikki itse (tai web-suunnittelijasi toimesta). Ja aika ja raha on jotain jota kellään on tuskin liikaa ylimääräistä. Myös nettisivujen koodaaminen tarkoittaa että olet aina riippuvainen web-suunnittelijastasi tai jostakusta joka osaa koodata html-koodia. Mutta mitkä ovat vaihtoehtosi?

Miksi valita Joomla Sisällönhallinta Järjestelmä?

1) Säästä rahaa valitsemalla Joomla

Mitkä ovat TOP 5 syytä valita Joomla nettisivusto?Käyttämällä Joomla CMS voit säästää rahaa monin tavoin. Voit valita yhden tuhansista, hienoista ja ammattimaisista, valmiista Joomla Sivupohjista ja säästää web-suunnittelu kustannuksissasi. Yksi kaupallinen Joomla Sivupohja maksaa noin 50€ kun web-suunnittelu layout:in teettäminen maksaa 1000€ ylöspäin  (usein 2000-2500€). Jos sinulla on oma layout jo olemassa, ei hätää, voit silti käyttää Sisällönhallinta Järjestelmää. Se voidaan toteuttaa esim. Rockettheme Gantry Framework ja tettämällä nettisivujesi layout Joomla-sivupohjaksi. Koodaamalla Joomla sivupohja eikä perinteinen html-sivupohja saat säästöjä ainakin nettisivujesi ylläpitokustannuksissa.

Voit myös säästää rahaa kun pystyt itse lisäämään ja muokkaamaan aineistoa nettisivuillesi. Tämä tarkoittaa sitä että et joudu työllistämään web-suunnittelijaa joka kerta kun haluat lisätä/muokata internet nettisivujasi. Pitkällä aikavälillä tämä tuo suuria säästöjä yrityksesi Internet nettisivujen kuluissa!

Voit myös säästää kun et tarvitse kalliita ohjelmia ja lisenssejä, koska Joomla ei vaadi Lisenssi maksuja. Myös suuri osa Joomla lisäosista on vapaat Lisenssimaksuista, joten saat toimintoja nettisivuillesi hyvin edullisesti.

2) Säästä aikaa valitsemalla Joomla

EI tarvetta kysyä web-suunnittelijalta koska HÄNELLÄ on aikaa tehdä muutoksia nettisivuillesi! Voit itse muokata ja lisätä aineistoa nettisivuillesi tai voit antaa oikeuksia muille yrityksessäsi muokata yrityksesi nettisivuja. Et joudu odottamaan että web-suunnittelijallasi on aikaa tehdä muutokset. Tee muutokset heti itse tai jonkun yrityksesi nettisivujen editoijan avulla.

Säästä rahaa lisäämällä aineistoa kirjoittamalla pelkkää tekstiä, eikä tekstiä ja html-koodia!

3) Joomla mahdollistaa aineiston lisäämisen/muokkaamisen nettisivuillesi ilman että tunnet html-koodia

Ajattelitko että tarvitset kalliin html/css/php koodaus-kurssin, jotta voit editoida nettisivujasi? Et tarvitse sitä! Voit muokata Joomla nettisivuja ilman että sinulla on tuntemusta koodeista! Blogi-artikkelin lisääminen nettisivuillesi vaatii vain että osaat kirjoittaa tekstiä. Kaikkihan tekstiä osaavat kirjoittaa! Niin helppoa on lisätä blogi-artikkeli Joomla nettisivuillesi. Koodausta ei tarvita! Aineiston lisääminen Joomla nettisivuillesi on nopeaa ja yksinkertaista!

4) Lisää toimintoja Joomla nettisivuillesi – muokkautumiskykyiset

Joomlaan on saatavilla yli 8000 Joomla lisäosaa (lisäosat tuovat nettisivuillesi eri toimintoja). Tämä antaa sinulle loputtomat mahdollisuudet kun kyse on toimintojen lisäämisestä kotisivuillesi. Ei ole tarvetta käyttää paljon rahaa kalliisiin web-suunnitteluun ja toimintojen lisäämiseen kotisivuillesi. Toiminnot ovat jo valmiina! Suuri osa Joomla Lisäosista ovat ilmaisia tai puoliilmaisia. Tee kotisivuistasi toiminnalliset ja Make your website functionable, interaktiiviset!

5) Vahva kommuuni tuo Joomlalle turvaa ja säännölliset tietoturvapäivitykset

Jotkut ajattelevat, että Open Source (Avoin Lähdekoodi) ohjelmat ovat turvattomia – Joomla ei todellakaan ole turvaton! Joomla:lla on yli 200 000 käyttäjän verkosto. Tämä tarkoittaa että yli 200 000 testaajaa käyttää kutakin Joomla versiota. Mahdolliset porsaan-reiät ja ongelmat todetaan nopeasti. Koska monet web-suunnittelijat ottavat osaa Joomla ohjelmistojen kehittämiseen, tietoturvapäivitykset tulevat säännöllisesti ilman viivästyksiä. Mikä toinen CMS järjestelmä voi kerskailla yli  200 000 testikäyttäjällä?

Pitämällä nettisivusi ajantasalla voit huolehtia siitä että nettisivusi ovat turvallisemmat! Voit asentaa uudet Joomla versiot helposti yhdellä klikkauksella esimerkiksi Joomla Update Manager lisäosan avulla! Niin helppoa on päivittää Joomla nettisivuillesi uusi versio. Huolehdi siitä että myös nettisivujesi lisäosat ovat ajantasalla!

Miksi valita Joomla Sisällönhallinta Järjestelmä nettisivujesi pohjaksi?Miksi ei valita jokin toinen CMS järjestelmä?

Mutta hei, enkö voi käyttää WordPress tai Drupal järjestelmiä? Toki voit, mutta muista että WordPress on erityisesti bloggaus-järjestelmä, ei varsinaiseesti nettisivusto järjestelmä. Siihen on saatavilla huomattavasti vähemmän toimintoja kuin Joomlaan.  Mitä tulee Drupal järjestelmään, sinun tulee olla web-suunnittelija ja omata html-koodin tuntemusta jotta voit tehokkaasti käyttää  Drupal järjestelmää. Joten Joomla on ehdottomasti kaikkein monipuolisin ja muokkautumiskykyisin Sisällön Hallinta Järjestelmä. Se ei ole pelkkä bloggaus-järjestelmä, mutta aito nettisivujen Sisällönhallinta Järjestelmä.

Testaa Joomla nettisivuja ilmaiseksi!

Voit saada oman Joomla testisivuston ilmaiseksi! Koe kuinka helppo on lisätä tekstiä nettisivuillesi! Tilaa ilmainen testisivu nyt!

Kirjoita meille ja kerro mitä itse ajattelet Joomla:sta ja muista CMS järjestelmistä!

Internet-Palvelut.fi SM Oy

Anne Mattila

Internet-Palvelut.fi SM Oy

www.internet-palvelut.fi

✉: anne (at) internet-palvelut.fi

☎: +358 (0)400 – 742251


Internet-Content.net on Facebook

My profiles: Facebook LinkedIn Twitter WordPress WordPress Blog RSS
Contact me: Skype sales.internet-content.org

Lue viimeisin blogi kirjoitus: Miten SEO Optimoida Nettisivujen kuvat?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s